Ollé Bertrán

5  consells per invertir en immobles

2017 ha estat un any molt fructífer quan parlem de consolidació del sector immobiliari. El totxo ha tornat per quedar-se, els preus van en alça i moltes persones a Espanya s’estan decidint a comprar un habitatge. Parlem d’habitar o rendibilitzar, la inversió immobiliària segueix sent un negoci d’abundància promesa si sabem actuar amb agudesa, enginy i mentalitat de negocis. És per això que en Ollé Bertrán hem seleccionat cinc consells perquè puguis invertir d’una manera efectiva si ets nou en el sector immobiliari o reforcis teus passos com inversor si et situes com un veterà en la compravenda d’immobles.

Analitza el preu i la seva possible revalorització

Quan parlem de comprar, és evident que el preu és un factor decisiu. Amb això no només ens referim al fet que és important analitzar el preu que ens ofereixen, sinó la possible revaloració de l’immoble. Si la nostra propietat tindrà un horitzó prometedor i sòlid en guanys, no hem de dubtar a donar el següent pas.

No excedir 40% del pressupost en la hipoteca

Abans de prendre una decisió, hem d’estudiar quina és la nostra solvència econòmica, així evitarem ofegar-nos en les quotes de la hipoteca, les quals no han d’excedir 40% del sou.

Estudia les despeses de la comunitat i quant afectarà la rendibilitat

La inversió en un habitatge no acaba quan vam signar el contracte de compravenda, sinó que s’annexen les despeses fiscals i sobretot, les despeses de la comunitat. Aquests poden afectar greument la rendibilitat de la nostra inversió. Informa’t i treu comptes.

No deixis de costat dels habitatges per reformar

Invertir en un habitatge que necessiti reformes pot semblar un procés complicat, però podria portar-te beneficis si saps com procedir. Pots trobar opcions molt econòmiques que podràs reformar amb uns pocs milers d’euros. No tiris de banda aquesta opció perquè pot ser molt rendible.

Identifica l’oportunitat d’or

Com inversor, és important que cultivis la intuïció i l’agudesa per identificar l’oportunitat d’or. No has de precipitar amb la primera opció, però tampoc cometre el pecat de perdre bones oportunitats. Si saps el que vols, sabràs donar amb això!