Ollé Bertrán

Sigues un Rock Star de les inversions immobiliàries

La fluctuació econòmica, l’índex migratori, les disposicions governamentals i les modificacions en les legislacions financeres, cada vegada ens reafirmen més de ser un inversor immobiliari és definitivament un bon pla. Les últimes normatives estatals i les més recents disposicions bancàries semblen haver-se posat a favor del propietari. Les propietats es revaloren a nivells insospitats i les legislacions han incrementat la seva protecció a l’amo. Així que sembla ser el moment ideal per seguir els nostres consells i convertir-te en un inversor estrella.

Comença a analitzar el mercat amb lupa

Ser un estudiós dels béns arrels és elemental a l’hora de convertir-te en un inversor. Has d’estar atent a tota la moguda immobiliària a través de les diferents plataformes web que realitzen ofertes, per mitjà de la premsa i amb ajuda dels diferents venedors d’immobles. Familiaritza’t amb els patrons de metratge, nombre d’habitacions, zones, preus, formes de pagament. El teu èxit dependrà del coneixement que tinguis del negoci.

No deixis de banda les lleis

Els negocis immobiliaris estan plens de regulacions per tot arreu. Tots les compres, hipoteques, finançaments, contractes d’arrendaments, estats de permanència, règims de pagament, entre d’altres, estan regits per diferents legislacions que poden ajudar-te com a inversor o en ocasions jugar en contra teva. Per això, et recomanem que estudiïs constantment les normatives immobiliàries i que et mantinguis en constant contacte amb advocats i perits, aquests faran de les teves inversions una experiència segura.

Sigues un expert en restauracions

Quan et converteixis en un inversor aconseguiràs immobles a uns preus inimaginables, però, és probable que la seva qualitat estructural sigui directament proporcional al disminuït dels costos. Així que has d’estar preparat per saber diagnosticar les remodelacions pertinents en les teves propietats i el com executar-les. Estigues en contacte permanent amb arquitectes, lampistes i enginyers; ells poden arribar a ser els teus millors aliats.

Arrisca’t

El món de les inversions immobiliàries pot semblar aterridor en algunes ocasions. No obstant això, no trobaràs cap oportunitat en la teva vida que no impliqui riscos o contrarietats. Confia en els teus instints i en què la capacitat de triomf és superior.