Ollé Bertrán

Una casa acollidora en 4 passos

Una casa no ha d’estar necessàriament en l’avantguarda del disseny, ni de bon tros hem de gastar una quantitat excessiva dels nostres estalvis per fer-la visualment atractiva. El més important és el confort que pugui generar en nosaltres i en els nostres convidats. Això es traduiria en que una casa ha de ser acollidora per contenir-nos física i emocionalment. Per aconseguir aquesta comoditat transcendental, no has de recórrer a sants ni sol·licitar miracles, tampoc cal que perdis una part important de la teva pressupost per fer-ho realitat. A continuació enumerem les claus per fer de casa teva un espai viu i acollidor.

Els tèxtils adequats generaran calidesa

Un dels elements que aporten aquest “calor especial” a la llar són els tèxtils. Hi ha de mil i un formes perquè puguis jugar amb el contrast i el dinamisme a l’hora de decorar. Respectant la teva paleta de colors, pots escollir entre la diversitat d’estampats existents. No només pots jugar amb els coixins i cortines, sinó també amb les mantes.

La xemeneia com a cor de la llar

Si ets una persona romàntica i alhora pragmàtica, les xemeneies seran els teus millors aliades. No només tenen una essència atemporal per nodrir la decoració de la teva rebedor (o la teva habitació), sinó que seran una font de calor important quan arribi l’hivern. En altres estacions, podràs decorar segons la teva preferència.

Fusta sota els teus peus

Un dels materials de construcció que més proporcionen calidesa a una casa és la fusta. I si tens la sort de gaudir amb aquest tipus de pisos, no saps el afortunat que seràs, ja que són elegants, delicats i naturals.

Una terrassa primaveral

Si cobreixes la teva terrassa de flors, no hi haurà millor motiu per sentir-se càlid i alegre mentre les mires als matins. A la primavera i estiu seran una raó per sentir-te elogiat i beneït per la bellesa de la natura. També pots comptar amb plantes medicinals que et auxiliïn d’un refredat o de qualsevol dolència.