Ollé Bertrán

Consells per obtenir una hipoteca

Has aconseguit la propietat dels teus somnis. Després d’una llarga i exhaustiva recerca plena de decepcions i de males estones, la casa dels teus somnis ha aparegut del no-res. Saps que l’oferta expira aviat, un oferiment tan atractiu d’assegurança atraurà molts interessats, però, la teva capital no és suficient per adquirir la propietat. Necessites que obtenir un finançament, has d’aconseguir una hipoteca. Què fer? Aquí et deixem una sèrie de consells per obtenir el tan anhelat préstec i començar a complir els teus somnis.

Mostra’t financerament atractiu

La institució bancària que et atorgarà el préstec, voldrà saber si ets un candidat atractiu per cobrir les despeses i solucionar el deute. Donar un element probatori d’aquesta característica serà senzill si comptes amb un bon historial creditici. Si has demanat finançaments amb anterioritat, si has complert amb les quotes pertinents, si sols ser un constant receptor de crèdits mostrant una bona execució, de segur l’entitat bancària o la persona natural que et atorgarà el crèdit hipotecari et seleccionarà.

Busca un ingrés fort

Com postulat a un crèdit hipotecari, seràs examinat en tots els sentits. Tingues per segur que l’entitat que et atorgarà el crèdit, farà fins a l’impossible per ratificar que en realitat puguis cobrir amb les despeses. Així que tracta de tenir un ingrés fix i substanciós que evidenciï la teva capacitat de pagament i de constància de que podràs cobrir amb les quotes de pagament establertes en el contracte.

Cuida el teu historial moral

Així com el tenir un bon historial creditici pot generar molts punts al teu favor, tenir un registre d’incompliment financer pot enviar les teves pretensions directament a l’abisme. Procura no aparèixer en cap llista de morosos i estar al dia amb les teves obligacions. De la mateixa manera, tracta d’aconseguir alguna carta de recomanació que de fe dels teus compromisos de pagament.

Valora el immoble

Encara creguis que has trobat la casa dels teus somnis, sol·licitar una valoració de taxació mai estarà altres. Busca a un pèrit que s’encarregui de ratificar el valor de l’immoble que desitges adquirir i assegura’t que estàs pagant el just. De la mateixa manera, aquesta sol ser una de les exigències dels bancs.