Ollé Bertrán

Consells per vendre una casa per primera vegada

Recordes com va ser el procés de comprar la teva casa per primera vegada? Si creies que havia estat complicat per la inexperiència, passa el mateix al vendre la teva propietat. Encara que ja tens a favor una experiència molt similar a la qual vas negociar un immoble.

La millor manera de blindar per saber per on començar, en quins llocs publicar la venda, quin preu establir i què tant es pot negociar per no tenir pèrdues monetàries, és contractant a un agent immobiliari. De la mateixa manera és important complir amb les següents condicions abans de vendre per fer el procés més amigable, fàcil i rendible:

La remodelació és una inversió: si un agent avalua la teva casa tal com està, tindrà un valor, però si inverteixes diners en remodelar la cuina i els banys, pintar les parets i t’atreveixes a canviar la ceràmica o el pis, el valor pel qual la podràs vendre serà més gran i segur et permetrà recuperar els diners invertits. Fes la prova! Assessora’t i converteix la teva propietat en un lloc atractiu, com a sortida de revista i veuràs com canviarà radicalment l’oferta per ella.

Dóna-li prioritat en les primeres setmanes de l’oferta: la meta ha de ser vendre a les primeres dues o tres setmanes. Per a això has d’establir un preu atractiu des del començament que generi un bon moviment de visites amb possibles compradors en els primers dies. Si l’oferta passa molt temps en el mercat, et demanaran que el preu baixi i els ingressos seran menors al previst.

La negociació és el secret: si arribar a acords de diners és el teu taló d’Aquil·les, contracta un gestor immobiliari. Fer servir la negociació de la compra efectivament determinarà el guany o pèrdua de la venda. Així que aposta per la porta gran i deixa’t ajudar en cas que sigui necessari.

L’ordre atreu les mirades: poques persones et diran això, però així com amb el menjar, el producte entra per la vista. Així que per més tediós que pugui resultar, neta i ordena cada detall abans de rebre una visita de possibles compradors, d’aquesta manera podràs generar en ells una bona impressió des del començament i faràs que la seva atenció es centri en les bondats del lloc i no en el desordre dels objectes que ja no estaran en ella.