Ollé Bertrán

Descobreix el tipus de finestra ideal per a casa

Si busques ventilar la teva casa, que es vegi més il·luminada i estalviar energia, la millor opció són les finestres. Les finestres són la perfecta font de llum en una cuina, una habitació, a la sala o el bany. Però a més de proporcionar-nos aquesta gran avantatge, també ens han d’aportar decoració i estil a la llar.

Per aconseguir que les finestres compleixin amb això, tens aquesta guia de consells que t’ajudaran amb les millors idees sobre les mides i dissenys que més et convenen al moment de canviar les finestres de casa teva.

 Observa el cel des de casa teva

Les finestres al sostre són una idea genial i innovadora. Aquest disseny té grans beneficis, com l’entrada de llum natural durant el dia i la meravellosa vista de les estrelles o la lluna enmig de la nit. La ubicació depèn del disseny de la casa, és recomanable situar-les en una habitació o en la sala. Consulta amb un expert perquè t’assessori al moment de triar el disseny de la finestra, hi ha moltíssims models de finestres per al sostre que segur et poden interessar.

Crea una paret de vidre

Aquesta opció és molt apropiada per a les cases campestres o les que tenen jardins a l’exterior. Una porta de vidre t’acostarà més a la naturalesa i et permetrà l’entrada d’energia i llum natural.

Finestres geomètriques

Si casa teva és de dos pisos i estimes la il·luminació, llavors aquest model de finestres queda perfecte amb tu. Els marcs horitzontals són molt creatius i solen ser molt segurs en llocs alts, quan hi ha presència de nens.

I si d’innovar es tracta, la finestra rodona és una de les millors opcions per canviar el disseny i modernitzar el teu habitatge.

Petites però miraculoses!

Les finestres petites encara que no siguin de molt grat entre els dissenyadors, són necessàries en qualsevol habitatge. Aquestes han de ser instal·lades en llocs de la casa on no sol arribar la llum solar i es poden aprofitar com a part important de la decoració afegint l’ús de vitralls.

Quina d’aquestes creus que funcionaria millor a casa teva?