Ollé Bertrán

Dóna-li un toc modern a casa teva amb accessoris vintage

Des que estil vintage és una a tendència, ha estat present en la vestimenta, el maquillatge i, per descomptat, en els detalls de la decoració d’habitatges i oficines, ja que aporta una sensació relaxada i creativa.

Els especialistes en interiorisme i decoració d’interiors d’Ollé Bertrán et recomanen tenir en compte diversos objectes per situar en la teva llar i aconseguir aquest toc vintage, de la mateixa manera posen a la teva disposició els seus serveis si tens algun dubte.

Crida al passat

En aquests temps en què els telèfons mòbils han aconseguit desplaçar gairebé del tot als telèfons fixos, un detall que salta a la vista de qualsevol sala d’estar o escriptori és el particular estil dels telèfons que s’usaven en els anys setanta: aquests on per marcar cada número calia donar-li tota la volta a la roda al centre de l’estructura. Encara i si no funcionen per a comunicar-se, serà un accessori que donarà de què parlar.

Màquina de l’estil

Les noves generacions desconeixen la mística d’utilitzar les màquines d’escriure per redactar una carta o una feina, així com haver de ser summament curosos i precisos per evitar errors i haver d’utilitzar milers de fulles noves. Ara, aquest artefacte pot ser un element de decoració que aporta un estil romàntic i intel·lectual i que encaixa a la perfecció en els ambients moderns.

Les primeres versions

Molts especialistes internacionals, expliquen que els agrada triar com mobles i accessoris coses de les que no té referència, els agrada explorar en mercats o que restaura peces que troben al carrer. Una de les seves peces més destacades en un antic ordinador de la marca Macintosh que data de 1990.

Vaixella antiga a les parets

Tots recorden aquests plats de porcellana que col·leccionaven les nostres àvies amb dibuixos de fruites o peixets. Doncs ara han tornat per ser accessoris amb els quals es poden ressaltar parets buides de la llar i així, dir-li adéu a decoracions més habituals com els quadres. Utilitzar una vaixella antiga pot ser una opció molt original, especialment si la paret és blanca perquè es pot jugar molt amb els colors i amb la distribució geomètrica de les peces.

Cartells retro i mapamundis

Una alternativa per donar-li un toc internacional a la teva llar és penjar un mapamundi com un quadre a la sala d’estar o fins i tot en una habitació. Prova penjar un en la teva llar!

També funcionen els cartells antics que per les seves tipografies i dissenys trenquen amb la decoració tradicional. Potser toc restaurar alguns, però al final tindràs una peça ideal. Aquest tipus de tresors poden trobar en botigues d’antiguitats i pot tractar-se d’pòsters de pel·lícules o músics, matrícules velles o senyals de trànsit.

Captant records

Les càmeres són un d’aquests objectes que constantment s’estan modernitzant i són un exemple de com transcorre el temps. Cada model ha tingut el seu look particular i com més antigues són, usualment és més senzill el seu disseny i mecanisme. Així que una col·lecció o un parell de càmeres retro seran ideals per decorar un prestatge, la biblioteca o l’escriptori.

Notes sentimentals

Una dissenyadora de joies, té a casa de Barcelona una col·lecció de ràdios antigues. Explica que aquests són objectes de decoració únics i que a més tenen un valor sentimental perquè van pertànyer a la seva família, pel que li recorden les seves arrels italianes: “Els he especial afecte”, ha expressat. La cuina pot ser un bon espai per exhibir aquestes peces.

Si vols donar-li un toc modern i chic a casa teva amb tocs vintage o qualsevol altre estil, no dubtis en contactar amb els nostres especialistes d’Ollé Bertrán.