Ollé Bertrán

ELS AVANTATGES DE VENDRE AMB UN AGENT IMMOBILIARI

Una vegada que ens plantegem vendre la nostra casa, normalment creiem que es tracta d’una gestió fàcil i que la podem fer nosaltres mateixos. Però hi ha molts factors que ens poden fer que el procés s’allargui i que ens agobiemos en l’intent, per evitar-nos problemes i facilitar-nos la venda, el millor és contractar els serveis d’un agent immobiliari. A continuació enumerem els avantatges que ens pot proporcionar comptar amb l’ajuda d’un professional:

Planificació: encara que hi ha un moment en què decideixes que has de vendre, tot això porta un procés, i l’ideal és que ens posem en contacte amb l’assessor com més aviat millor, d’aquesta manera ens podrà dissenyar un pla de venda que sigui efectiu i tenint en compte les nostres necessitats tant de temps com financeres. Quan les coses es planifiquen, es pot actuar en el moment adequat evitant decisions dolentes i precipitades.
Avaluació: un bon agent immobiliari, avaluarà en primer lloc les teves necessitats, però també serà objectiu a l’hora de valorar la teva casa, proposant un preu real que farà que l’operació de la venda s’efectuï en el menor temps possible.
Informació: un professional coneix el mercat, de manera que podrà assessorar-tant en el preu al que has de taxar casa teva perquè sigui atractiva per als compradors com per oferir-te directament algun interessat, ja que compten amb una cartera de clients i pot ser que hi hagi algun que busqui el que tu vens.
Filtre: si no vols estar atenent el telèfon tot el dia o tot just pots gestionar les visites perquè no disposes de temps, contractant a un agent immobiliari, podràs evitar tot això, fins i tot no hauràs d’atendre als curiosos que s’acosten a casa teva només per passar l’estona i sense intenció de comprar. L’assessor gestionarà les trucades i les visites i sabrà avaluar qui són potencials compradors.
Paperassa: en una transacció de compravenda hi ha molts tràmits administratius que hem de dur a terme, la majoria complicats per a nosaltres, amb l’ajuda del professional immobiliari, aconseguirem centralitzar totes les gestions i ens estalviarem un procés majorment tècnic i tediós.
Estalvi de temps i diners: si penses que contractar els serveis en una agència immobiliària resulta més car, t’equivoques, independentment dels honoraris que es porti l’agència, ells trauran més benefici a casa teva amb un guany per a ambdues parts. Així mateix, i com comentàvem en l’apartat anterior, també ens estalvien temps de tràmits administratius, trucades i visites.
Rapidesa: quan deixes la venda del teu immoble en mans d’un professional, la venda s’efectua més ràpid, ja que disposen de diferents mitjans per a ells, des de la seva cartera de clients, als portals amb els que compten per a poder anunciarla.Todo això farà que la teva casa arribi a un nombre més gran de persones i que es vengui abans.
Recomanacions: juntament amb tots els avantatges que hem enumerat, l’assessor coneix el moment precís en què es pot realitzar la venda més efectiva i ràpida, aquí entren en joc el punt 1 de la planificació, per això és important que en parlem amb ells com més aviat millor i el punt 3 de la informació perquè saben com es mou el mercat i com és més fàcil vendre en un o altre moment.
Per totes aquestes raons, queda clar que quan deixes la venda del teu immoble en mans d’un agent immobiliari, en realitat surten guanyant les dues parts. Amb la qual cosa, no només tu voldràs vendre-la sinó que ells també seran els primers interessats en què així sigui. Aconseguiran que el teu habitatge sigui atractiva a primera vista perquè la transacció s’efectuï el més aviat possible.

Des de la nostra agència immobiliària Ollé Bertrán, estarem encantats de poder ajudar-te si vols vendre la teva casa. Comptem amb els millors professionals per assessorar-des del principi i durant tot el procés.

No dubtis en contactar amb nosaltres per a qualsevol dubte que puguis tenir, estem aquí per ajudar-te i assessorar-te: https://www.ollebertran.com/