Ollé Bertrán

Gris, verd i taronja. El nou blanc de 2018.

Si hi ha algun lloc que marca la tendència del que es va a dur en els nous projectes d’interiorisme, és la Fira del Moble de Milà.

Mentre arriba la següent edició, que enguany serà segurament a l’abril, fem un repàs pels colors que triomfaran el 2018.

El gris

El gris és un color que s’està començant a considerar molt seriosament com el “nou blanc”. És un color que admet diversos tipus d’intensitat, i que permet donar-li més vida a una estada, sense arribar a carregar l’ambient.

És una opció molt interessant per a totes aquelles persones que mogudes per l’esperit de posar tot absolutament blanc en els seus mobles, han acabat preferint afegir algun punt de color a les seves habitacions i abandonar el totalitarisme del anodí to blanc ja desgastat.

En posar una habitació en gris, si tens els mobles en blanc, aquests prendran protagonisme, i es crearà un contrast amb la paret, fent-los destacar notòriament.

A més el gris és una perfecta elecció per a habitacions més propícies per al descans, com dormitoris, despatxos o sales. A més si és un color que no ens convenç, podem afegir barreges més fosques de gris a l’habitació, per veure si ens satisfà el resultat.

Si hem de combinar el gris amb altres colors, el fer-ho amb mobles i teles blanques, beixos i verds pot ser una excel·lent opció.

El taronja

És un dels colors que converteixen una habitació freda en una habitació càlida.

Hem de ser curosos a l’hora de triar el to de taronja, i permetre’ns escollir un taronja tirant a fosc, que faci de l’habitació un recés de pau, i aporti una nota de color absolutament diferent al que havíem vist fins ara.

Una habitació taronja possibilita la introducció d’altres mobles de colors càlids, com el groc, color que al costat del vermell, fa la barreja perfecta perquè sorgeixi l’explosió de taronja.

També pots posar mobles de color blanc o fins i tot negre, donant origen a combinacions existents a la natura, si bé el nostre consell és que actuïs amb cautela a l’hora d’usar el taronja ja que en una habitació massa petita pot resultar un color aclaparador, per el que et recomanem que si ho combines amb altres colors, i no tens molta soltesa en la combinació de colors als que no estàs acostumat, triïs verds, blaus o marrons.

El verd

El tercer color de moda és el color verd, que és un color de la gamma dels freds, però que té molta personalitat i amb una àmplia varietat cromàtica, el que implica que hi ha nombrosos objectes de decoració en aquest color en tot tipus de botigues de decoració.

Nombroses revistes de decoració han avalat el color verd com un dels colors de moda i han dit d’ell que aporta vitalitat i frescor als ambients en què es col·loca, i que és ideal per combinar amb altres tons més àcids o colors grocs.

El verd a més es porta en tons foscos, i si t’atreveixes a decorar amb aquest color, pots començar combinant parets més clares com grisos amb altres en verd, i davant de les mateixes posar mobles de colors més càlids com mobles grocs, un color que com t’hem esmentat, va molt bé amb els fons verds.

A més escollir el verd et pot venir de perles fins i tot a la cambra de bany, on pots fer un punt d’inflexió amb els teus taulells blancs si el teu bany és dels que només tenen les rajoles fins a la meitat de l’alçada de la paret.

El verd combina a la perfecció també amb terres de terracota i ajuda a donar a aquest ambient un toc de serenitat i calma que moltes vegades es busca en una ciutat.

L’interiorisme i l’ambientació d’espais

Quan en Ollé Bertrán ens arriba un nou client que ens demana que l’assessorem per a la decoració del seu immoble, disposem d’un servei a aquest efecte, el de “interiorisme i ambientació d’espais”.

Aquest servei està a disposició de tots els clients d’Ollé Bertrán, ja sigui perquè li arreglem i decorem una casa per vendre-la i així poder tenir una millor aparença, o bé per a compradors que necessiten donar-li un toc especial a la qual es va a convertir en el seu nou habitatge.