Ollé Bertrán

Motius per viure a Barcelona

Barcelona és una de les ciutats més cosmopolites d’Espanya, tant per la seva cultura com per la seva capacitat financera, comercial i turística. Compta amb un dels ports més importants de la Mediterrània i és principal punt de comunicacions entre Espanya i França per via ferroviària i internacionalment a través del seu aeroport internacional, situat a 15 km de centre de la ciutat.

Aquests són molts dels motius per triar viure a Barcelona.

  • Pel seu clima: Barcelona compta amb un clima mediterrani d’influències marítimes amb temperatures suaus a l’hivern i càlides a l’estiu i amb dies assolellats la major part de l’any.
  • Per la seva ubicació: la Ciutat Comtal compta amb platja a l’interior del seu nucli urbà amb un total de 32 quilòmetres de costa i que gràcies al seu clima permet gaudir de les platges durant gairebé tot l’any.
  • Per la seva cultura: a més del seu centre històric, Barcelona compta amb diferents museus d’Art, Història o el Museu Picasso, així com amb obres de Gaudí i Miró.
  • Per la seva gastronomia: ja que ofereix el millor de la mar i de la muntanya, amb productes típics i amb restaurants en els quals se serveixen les millors menjars i tapes locals, així com amb nombrosos restaurants de menjar internacional.
  • Per la seva lleure:Barcelona és una ciutat que viu al carrer, les seves festes més famoses a l’estiu inclouen la Festa de Gràcia i les Festes de la Mercè, a més compta amb una vida nocturna per a tots els públics, des de bars al Raval o el Barri Gòtic, fins locals més tranquils amb música en directe.
  • Per les seves equipaments: que inclouen nombrosos centres d’atenció primària i hospitals reconeguts internacionalment, així com un sistema educatiu basat en universitats públiques i privades situades entre les millors de l’món.
  • Per la seva naturalesa: la ciutat compta amb més de 100 espais naturals entre els quals es troben el famós Parc Güell i el Parc de la Ciutadella.

Barcelona és una ciutat que compta amb un servei públic de transport, que inclou: autobús, tren, tramvia i metro. Així mateix, compta amb una estupenda xarxa de carrilbici que promou la sostenibilitat de l’transport a la ciutat.

Per totes aquestes raons, Barcelona es converteix en una ciutat apta per a tots els públics: per a persones que els agradi la muntanya, ja que està a 50 km de la Serra de Montserrat (la més important de Catalunya) així com gent que prefereix a la platja o fins i tot per als que prefereixin visitar pobles amb encant, ja que està envoltada de pobles medievals per donar-te una escapada qualsevol cap de setmana.

A Barcelona, ​​també trobaràs barris per a tots els gustos:

Barris de luxe:si estàs buscant un barri exclusiu, Pedralbes, és el lloc per a viure, amb les seves magnífiques i luxoses cases, està considerat com el millor barri de Barcelona, ​​amb la zona de comerços de les grans marques i alhora amb zones verdes per a la vida familiar . Una altra opció que et proposem és el barri de Sarrià, també un barri exclusiu, on pots trobar habitatges d’autèntic luxe.

Barris amb bona qualitat de vida: a les Corts, l’Eixample o Gràcia trobem àrees residencials amb molt bona qualitat de vida, que encara que no són tan luxoses com els altres barris que hem comentat abans, tenen també molt bones característiques per als que prefereixen viure al centre.

Altres opcions: si el que prefereixes és introduir-te en els barris més típics de la ciutat, a la Mina trobaràs un barri de gent treballadora, al Raval (anomenat Ciutat Vella) és el centre històric on s’ubica l’Ajuntament i la Generalitat de Catalunya, o la Barceloneta , un antic barri de pescadors però molt freqüentat pel turisme ja que està a peu de platja.

En definitiva, Barcelona ofereix llocs per viure per a totes les edats i tots els tipus de família, si tens algun dubte, a Ollé Bertrán nostra agència Immobiliària, estarem encantats d’assessorar-perquè puguis trobar l’habitatge que millor s’adeqüi a les teves necessitats.