Ollé Bertrán

Pintar a mitges com a estil decoratiu

És probable que la idea de “deixar les coses a mitges” no t’agradi massa. No obstant això, hi ha una tendència irresistible que s’entesta a remarcar com de grandioses poden veure les nostres parets si juguem amb dues tonalitats … I a mitges. El half-painted pot donar al nostre saló, cuina, habitacions o terrassa, una personalitat que mai abans vam creure assolir. Les regles no existeixen, però perquè el half-painted funcioni, alguns experts han fet les seves recomanacions. A continuació, et donarem cinc consells perquè puguis personalitzar la teva casa amb aquesta pintura … A mitges.

No és un sòcol

Pots confondre la tendència del half-painted amb un sòcol. No hi ha res més equivocat i cal evitar qualsevol risc de confusió. Per exemple, si un sòcol es manté a un metre de distància del sòl, amb aquesta tendència la pintura arriba una mica més amunt.

La perfecció és reemplaçable

Si ets d’aquestes persones que no es porta bé amb els detalls mínimament cuidats, aquesta forma de personalitzar les parets anirà amb el teu estil de vida. No cal que tinguis cura de la perfecció de les línies, ja que és un mètode experimental. Diverteix-te!

No només val la horitzontalitat

Al moment de dissenyar els colors i les formes de com crearàs aquesta “pintura a mitges”, serà molt important que consideris altres formes més enllà de l’horitzontalitat. Si ets més atrevit en la teva forma de viure, pensar i somiar, pintar amb línies verticals, inclinades o efectes de degradació serà una bona opció.

Pots pintar més enllà de les parets

El half-painted no només és vàlid per a les parets, sinó que pots afegir al joc teus objectes decoratius favorits. Pots incloure en l’escena al teu joc de vaixelles, els teus gerros, els teus quadres i molt més. Deixa que la imaginació voli!

No oblidis el contrast

Després de tots aquests detalls, no pots oblidar l’important que serà establir un contrast marcat entre els colors escollits. No serà molt divertit que des molts punts a l’opacitat, als grisos o als tons molt brillants sense un factor d’equilibri.