Ollé Bertrán

Per què contractar un agent de la propietat

Si estàs pensant en comprar un immoble per viure, llogar o vendre tens dues opcions: fer la cerca pel teu compte o contactar amb nosaltres que t’ajudarem a trobar la propietat que estàs buscant.

Trobar un habitatge per comprar-la, pel teu compte, implica invertir molt del teu temps lliure i energia. Un cop localitzada, hauràs de realitzar tots i cadascun dels processos per comprar la casa (contracte amb el venedor, negociació del preu, recerca de finançament, etc.) sense ajuda de ningú més. No obstant això, això pot ser més senzill amb l’ajuda d’un agent de la propietat que s’encarregui de assessorar-te i tramitar totes les precaucions necessàries.

Els experts en béns arrels o agents de la propietat tenen l’experiència i l’habilitat desenvolupada per saber escollir les millors ofertes de propietats segons les necessitats del client. Si encara dubtes en buscar assessoria professional, recorda que comprar un habitatge és una de les inversions més importants que realitzaràs al llarg de la teva vida i, per això, és fonamental que et posis en mans d’un agent que t’ajudi amb tots els passos .

Els avantatges de tenir un gestor immobiliari per comprar són:

  • Avaluem les teves necessitats i localitzem les propietats que compleixin amb aquestes característiques, s’adequarà al rang de preu i a la zona que estàs buscant.
  • T’acompanyarem personalment a les visites dels habitatges o visitarem prèviament les propietats en el teu nom per verificar que compleixen amb les teves expectatives com a comprador.
  • Analitzem detalladament les propietats que hagis seleccionat per poder identificar qualsevol problema ocult i així poder ajudar-te a prendre una decisió encertada abans de realitzar la compra.
  • Ens encarreguem de presentar l’oferta al venedor i negociar amb ell perquè puguis adquirir la propietat en les millors condicions possibles.
  • T’assessorem a obtenir el millor finançament possible per poder dur a terme la compra i revisarem tota la documentació.
  • Quan signis el contracte, estarem al teu costat.
  • Et representem per complet durant la transacció immobiliària.

 

Com veus, contractar un agent de la propietat està ple d’avantatges a nivell monetari i d’assessoria, ja que et brinda les garanties i la tranquil·litat necessària perquè qualsevol operació en el mercat immobiliari es desenvolupi amb èxit.