Ollé Bertrán

Per què invertir en una assegurança de llar?

Els béns són tresors incalculables que s’aconsegueixen amb molt d’esforç, sobretot la casa en què construeixes una família. Segur que recordes tot el que vas haver de fer per reunir els diners que necessitaves per comprar-la i moblar-la. A més del valor monetari, està tot el valor sentimental d’haver aconseguit per fi aquest espai tan desitjat. Per això, protegir-la davant de qualsevol risc ha de ser una prioritat.

Tots els espais estan exposats a incendis, fractures, inundacions i altres desastres naturals. No obstant això, són poques les persones que tenen la liquiditat econòmica per sobreposar-se a aquests imprevistos amb els seus propis fons. Aquesta és la raó de més pes per invertir en una assegurança de llar que et doni suport econòmicament al moment de qualsevol imprevist. Si encara no estàs completament convençut, aquí et deixem altres beneficis per invertir-hi:

  • Protegir la teva inversió. El teu habitatge és una de les majors inversions que segur has fet o faràs a la vida. Molts són els casos en què una hipoteca suposa el primer pas per adquirir-la i amb ella un esforç diari per cobrir-la. És per això, que tenir una assegurança et protegirà dels principals riscos que poden afectar la teva llar, el que et donarà tranquil·litat. A més tindràs una cobertura per responsabilitat civil en cas que els imprevistos en la teva llar generin danys a la casa d’algun veí.
  • Resguardar teves pertinences. En general, les pòlisses d’assegurança per a la llar abasten una cobertura per les pertinences que tinguis dins de la casa, com mobles, electrodomèstics, roba, joies, objectes d’especial valor, entre d’altres. Això és important en cas d’incendis, inundacions o desastres naturals ja que tot el lloc pot quedar afectat i les teves pertinences quedarien inservibles.
  • Tenir liquiditat per a despeses addicionals. No sempre és necessari, però en alguns casos de sinistres greus sol ser inevitable haver de pagar un lloguer mentre es reparen els danys de la llar. Això pot estar cobert amb una pòlissa d’assegurança de la llar.
  • Obtenir assistència. La comoditat de tenir una assegurança de la llar també es tradueix en facilitats per contactar amb un operari especialista per a reparacions diverses de l’habitatge.

Com veus, els beneficis seran directament proporcionals a la inversió que facis. No t’arrisquis a perdre-ho tot! Encara necessites més raons per blindar-te amb una assegurança de la llar?