Ollé Bertrán

Raons per apostar per la compra d’un habitatge propi

Per a moltes persones comprar una casa és un somni que sembla incansable, però quan llegeixis aquestes raons per convertir aquesta il·lusió en realitat, t’animaràs a emprendre un dels projectes més importants de la teva vida. Segueix llegint!

Un lloc segur per a tu i la teva família
Tenir la satisfacció de dir aquesta llar és “casa meva” t’omplirà d’orgull i auto-confiança en sentir que aconsegueixes una de les teves metes personals i financeres més desitjades. També et brindarà estabilitat. Quan compres un habitatge, s’acaben les mudances any rere any afecten a la butxaca i l’estabilitat de la teva família. Si tens fills, tindràs la gran avantatge que no hauran de canviar d’escola i podran seguir compartint amb els companys.

Una bona inversió
A llarg termini els béns arrels segueixen sent una inversió segura i són molts els experts que pensen que ja va passar la pitjor part de la crisi econòmica i veuen el futur amb optimisme. Com propietari pots pensar a llarg termini. Potser al moment de comprar la teva primera casa no lluirà com una de revista i sentiràs el desig de canviar moltes coses. Aquests canvis no seran d’un dia per l’altre, però en el futur, si t’ho proposes, podràs estalviar els diners suficients per fer-ho.

Independència
Podràs prendre les teves pròpies decisions i eliminar inconvenients amb els arrendadors. Comptaràs també amb la llibertat de pintar les parets, tenir mascotes, canviar les catifes o algun moble que ja no t’agradi, posar el pis de fusta que tant t’agrada, fer alguna habitació o terrassa.

Crèdit positiu
En la mesura que pagues la hipoteca, aquesta es converteix en la teva millor carta financera. Aquesta serà, durant un temps, el deute més gran que tindràs i si quedes bé amb el banc que t’ha atorgat el préstec, obtindràs moltes oportunitats econòmiques o la possibilitat de comprar una casa millor, si això és el que desitges.