Ollé Bertrán

Com tenir èxit en la compra d’un pis per reformar

La compra de qualsevol immoble és de les inversions més importants i necessàries que faràs en la teva vida. Has de preguntar-te si és convenient comprar un immoble a un preu considerablement més econòmic que la resta en què, segurament, cal fer reformes. El positiu de comprar una propietat com aquesta és que pots fer-li arranjaments al teu gust i convertir aquest espai en un pis emmotllat als teus gustos i interessos.

Quan et decideixes a comprar un pis per reformar, has de revisar alguns aspectes de l’habitatge abans d’adquirir-perquè la inversió sigui reeixida i convenient a la teva butxaca.

Contacta amb nosaltres

Les immobiliàries som expertes en la recerca d’immobles de tot tipus, t’assessorem en els tràmits de compra. A més, et vam aconseguir diverses opcions d’immobles en bon estat i a un baix preu. Així que aprofita aquesta assessoria al màxim per prendre la millor decisió de compra.

Revisa l’estat del pis

Quan comences a veure les opcions de pisos a la venda, procura estar molt atent a l’estat de la construcció. Revisa cada detall! Les canonades, si hi ha filtracions, el sistema de gas, l’electricitat, el pis i el sostre, cadascun d’aquests aspectes poden determinar si la inversió és viable o no.

En conèixer amb exactitud les falles que pateix l’habitatge, has de fer una llista i buscar el pressupost d’una mà d’obra especialitzada perquè tinguis una idea de quants diners hauràs invertir a aquesta propietat.

Sempre d’acord al teu pressupost

El preu d’habitatges com aquestes ha d’estar per sota de les altres en el mercat oficial. Aquí vam jugar un paper fonamental, ja que des Ollé Bertrán t’ajudarem a trobar pisos amb un cost favorable a la teva butxaca.

Has contemplar al valor del pis les remodelacions que hagis de fer. Entre menys siguin, li convindrà més al teu capital. Si el valor del pis juntament amb el de les reformes supera el cost d’un en perfectes condicions, llavors el negoci no és convenient i hauràs de seguir buscant.