Ollé Bertrán

Aspectes que donen valor a un habitatge

Posar a la venda casa teva no és tasca fàcil, ja sabem que partim d’una càrrega emocional, perquè tant si et canvies per necessitat com per gust, es tracta de la llar en el qual has viscut durant anys i on has acumulat moltes experiències, però encara que per a tu sigui la millor casa de món, el mercat està ple d’immobles en venda, i per poder destacar i aconseguir el teu objectiu amb èxit hi ha algunes qüestions que has de tenir en compte.

Espai: la gent que busca una casa vol veure un lloc amb amplitud, així que pots optar per l’opció més econòmica que és treure aquells mobles que ocupen lloc o moure’ls per deixar més espai o si vols i pots invertir una mica de diners, pots plantejar-te la idea de tirar envans, treure o afegir habitacions, de manera que es creï un major espai utilitzable.
En aquest punt també entraria el tema de la decoració, cal destacar que perquè la casa sigui atractiva per a un nombre més gran de persones, ha de comptar amb una decoració el més neutra i simple possible, que també contribueixi a l’amplitud i la sensació d’espai .

olors neutres: en la línia del que vam comentar en el punt anterior, el millor és invertir una mica i pintar la casa perquè llueixi neta i més nova i utilitzant colors neutres que doni amplitud a les estances.

Manteniment: és important que dediquem un temps a millorar l’aspecte de les coses que estiguin més velles (com mobles, aixetes, electrodomèstics, etc.), ja que aquests petits detalls diuen molt d’una casa, i com més nova estigui, més possibilitats hi haurà que agradi i que la comprin.
En aquest punt cal prestar especial atenció als sòls, portes i finestres, ja que són els elements que solen estar més deteriorats per l’ús.

Il·luminació: és un altre aspecte important a destacar, si l’habitatge disposa de llum natural, tens molt de guanyat, però cal treure-li partit, i tot i això, cal controlar també l’altra il·luminació, amb llums clares i cortines que deixen passar la llum per que la visita sigui agradable en cas que sigui una hora on no disposem d’aquesta llum natural o que la nostra casa no compti amb ella.

Banys i cuina: són les dues estades a les que els compradors mostren un major interès, així que haurem d’assegurar-nos que estiguin actualitzats i en les millors condicions possibles.

Medi ambient: cada vegada la gent s’interessa més pel medi ambient i per l’estalvi que suposa instal·lar elements a casa que permetin un posterior estalvi. En aquest punt entrarien per exemple, els llums de baix consum, les finestres que tinguin un bon aïllament, una caldera eficient, fins i tot la instal·lació de panells solars.

Com hem vist hi ha opcions més econòmiques, però en alguns casos potser convingui invertir una mica de diners en renovar i canviar certes coses perquè després la venda es faci efectiva en el menor temps possible.

En general, del que es tracta és que quan ensenyem la nostra casa per primera vegada, deixem una bona primera impressió en el comprador potencial. Hem de mostrar una casa amb espais amplis, amb una decoració moderna però neutra, amb bona il·luminació, i per descomptat neta i ordenada, perquè el futur comprador es decideixi per ella des del principi.

Encara que podem encarregar-nos de aquest tipus de coses nosaltres mateixos, cal tenir en compte que és una tasca que treu molt de temps i energia. Els agents immobiliaris actuals estan molt familiaritzats amb aquesta nova forma de vendre, traient partit a cada racó de la nostra casa perquè destaqui entre la multitud.
Per a tots aquests aspectes i més des de la nostra agència immobiliària Ollé Betrán estem disposats a assessorar-te en tot el que fa a la preparació per a la venda de casa teva. Som professionals del sector i coneixem el mercat de primera mà, junts traurem el major valor al teu habitatge perquè destaqui entre la competència i aconsegueixis la venda el més aviat possible.

Entra al nostre web www.ollebertran.com i posa’t en contacte amb nosaltres, estarem encantats d’ajudar-te.