Ollé Bertrán

COMUNICAT CORONAVIRUS

Benvolguts clients,
Atesa la situació d’emergència sanitària, d’acord amb les consignes i criteri de les autoritats, i amb la voluntat de protegir la salut de les persones, empleats i clients, i assegurar que el servei que des d’aquesta empresa els hi oferim pugui continuar sense interrupcions, els informem :

  • Que a partir del dimarts dia 17 les nostres oficines romandran tancades al públic, a excepció de cites que siguin confirmades prèviament amb el nostre personal.
  • Que hem adoptat mesures de teletreball entre el nostre personal i els seguirem atenent tant telefònicament com per email per mirar de resoldre qualsevol gestió, encàrrec, dubtes i incidències que puguin necessitar.
  • Que es suspenen, tanmateix, totes les Juntes de Comunitats de Propietaris.

Totes aquelles persones que fins a la data efectuaven pagaments o cobraments de forma presencial a les nostres oficines, hauran de contactar amb aquesta administració telefònicament per facilitar les corresponents dades bancàries o rebre instruccions al respecte.
En l’interès de que aquestes excepcionals mesures tinguin una durada el més breu possible, els agraïm la seva col·laboració i comprensió.

Salutacions cordials.